No tak aspon vydím že nejsem sama kdo se záhy po porodu stal anatomickým dudanem u mě je to o to horší že mám ratolesti tři ...jenom kdybi člověk tušil že ne všechna miminka sou stejná:( první byl kluk (uplný andělíček ) jen spal a cucal byl kojený do čtyř let niní je mu 10 let a je již taky otrokem své nejmladší sestry , potom dcera lucinka 5 let (říkává mami ta naše malá je tak krásná ...když spí)kojená taktéž do 4let usínala v pohodě v kočárku sice venku v mrazu ale po příjezdu domú spala i čtyři hodky a naše malá milá eliška 3 měsíce to stejné jako malá agátka cucat cucat a cucat koupu se jen narichlo , na záchod chodím jen sem tam a nějaké procházky ssou uplně tabu protože mi sice mladá usne v kočárku ale musím houpat tam a spátky což venku praktykovat nejde celou domáctnost sem se naučila zvládat v noci kdy malá zaplat panbúh spí (omlouvám se za hrubky ale kojím)je normální že vetři ráno peru a žehlím a mnohdy také vařím na druhý den už jsem s toho jako zombie snad to bude někdy lepší, psala bich dál protože vím uplně přesně jak se cítí všechny mamči s uknoranými a nadměrně savími miminky a protože vým jak dělá dobře vědět že v tom člověk není sám... musím jít makat malá usnula tak ahoj holky a hodně štěstí ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.