Já můžu říct, že jsem měla doktorku, u které mě taky vyšetření zrcadlem (to je to co popisuješ) dycky bolelo hrozně, až jsem dycky zatínala ruce do toho křesla. ona dycky říkala, at se víc uvolním,, jenže to jde ztěží že, když víš, že to bolí jak svi..
taky mám hoooodně prý zakloněnou dělohu, a tak při vyšetřování "vnitřkem" ultrazvukem, to vždycky šíleně bolelo.
pak jsem přestoupila k jinému doktorovi. a to bylo to stejné. úplně. už jsem to jednou nevydržela a řekla mu "pane doktore, nezlobte se, ale chtěla jsem se zeptat, jestli je to normální, že mě vždycky to vyšetření tak hrozně moc bolí" a on překvapeně, že ne, že to není normální. že to jsem měla říct, že by byl opatrnější.... no jak by nemohl být opatrný samozřejmě... no nic. a tak začal vyšetřovat..... a světe div se, ptal se mě na moje pocity. a poprvé to vyšetření vůůůůbec neboleo!!!! ani to ultrazvukové. protože prý není nutné tam tak "kvedlat
" tím zastrkovacím ultrazvukem (nevím jak to líp popsat....).
pak jsem jednou šla k zastupující doktorce. a ta mě vyšetřila, neříkala jsem nic. a nechala se vyšetřit. a ta byla tak opatrná, že jsem to skoro ani necítila. a i to ultrazvukové vyšetření je úplně najednou bezbolestné.
takže je to o přístupu doktora!!!!! není to tebou!!!!!
a rozhodně mu to řekni!!! at se zamyslí.