| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nám se stalo něco podobného, jen nevybouchl plyn,ale začaly hořet elektrody,které josu v el. bojleru na vodu. 14 dní před tím nám je vyměnovali. bohužel trubky od zdi k bojleru byly z plastu a bojler jsme měli v kotelně kde je dřevo a uhlí.něco se vzňalo a le většina byla uhašena tím jak tekla voda z bojleru,jenže ten černý čmoud z toho jak hořel plastový bojler........barák mel 10cm vody v podlaze, všchny zdi podmáčené, kotelna a garáž- se musela škrábat omítka- černo jak v pekle, šílený smrad, celý barák malovat,protože zdi načernaly z toho dýmu.
Prý jsme měli obrovské štěstí,že jsme se neudusili,bylo 6 ráno jak mě probudil štiplavý dým, všude černo-i v 1. patře domu,elektrika nešla,popadla jsem 2 letého syna z postýlky,sama v 7 měs dalšího těhu, venku únor-kosa. a letěla jsem naproti k rodičům,syn v dece.
dojeli hasiči- škodu trošku rozšířili..........
pitomý zasraný bojle- Hlaváček a syn- rok před tím zkrachovli- se nedivím, vyráběli šmejdy.Hasiči sepsali škodu,udělali protokol, volali jsem pojišťovnu,dojeli až za 5 dní,ale chápili,že jsem museli něco dát do pořádku apod. Byla to Kooperativa,a musím říci,že jsem byli max spokojeni.
Hasiči Vám poradí co a jak.Hodinu před mým probuzením odcházel manžel z domu a ještě nic, nyní vím co za hodinu dokáže požár.........
pozor na el. konve apod, bojlery......o plynu ani nemluvím...
Držím palce. V

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.