| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vidim to stejne. Pr prvnim porodu jsem se silene bala, skoro porad jsem lezela, bala jsem se rict, ze vstanu a ani jsem o to moc nestala. Nakonec to ale nebylo tak hrozne. Porodila jsem za 11hodin od prasknuti vody. Druhy porod jsem si opravdu uzivala. Porodila jsem za ani ne 5hodin od prasknuti vody, soustredila se na miminko, na bolest, chodila, houpala se na mici atd...a bylo to mnohem lepsi a nejhorsi bolest jsem zaila az posledni pul hodinu, to uz jsem nebyla schopna komunikovat temer s nikym...A to jsem pritom silena hysterka, a bolest vnimam hodne moc...Nejsem vubec zadna hrdinka. Ale tohle jsem proste vnimala nejak jinak. Zato jakoukoliv injekci u porodu jsem hodne spatne snasela...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.