to moje mama zvladne i ty nejvetsi rostaky tak ca do peti let. potom uz to ma tezsi kdyz nema autoritu, nebo kdyz starsi dcera o tom chce mluvit nebot to vidi jinak, byla zvykla ze ma vzdy ona pravdu, a ze ja jsem nikdy si tak nedovolila s ni mluvit. to ma pravdu uz bych dostala jednu pres drzku( i kdyz to se stalo prvne az v puberte). Ale sama mi rekla ze se az u me a moji starsi dceri ( kterou zboznuje) naucila s detma komunikovat i na jine bazy nez zakazy, vyhruzky, tresty. Ja kdyz jsem hotova, tak mi rekne at se na to vyprdnu a zajdu nedke do kina nebo na vino. skoda jen ze je ode mne hrooozne daleko. Myslim si taky ze nasi matky pracovali spise fyzicky vice, a nase generace se zase venuje vice detem, a nenechava to napospas jen skole a ulici( i kdyt tam se bez pochyby deti nauci do zivat nejvice)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.