Přidat odpověď
Ano souhlasím, jsi dobrá v takovouhle hodinu napsat a shrnout všechno podstatné. Moje tchýně žila v domě se svými rodiči, bratrem a jeho ženou a dokonce i se svou sestrou. Ti všichni se podíleli na výchově mého manžela. A přesto, že já tu teď bydlím také, rozhodně to není mnohogenerační domácnost. Babi se nechala v mém těhotenství slyšet, že rozhodně nechce být paní na hlídání a to přesto, že je v důchodu a zdravá. Má na to nárok samozřejmě, tím jenom dokládám jaká se udála změna. Je ale pravda, že ona zase musela i v dospělosti poslouchat svoje rodiče na slovo dokud žili, nic neproběhlo bez jejich dovolení, připomínek- no to by mi asi hráblo, jsem pryč z domu od dvaceti. Dneska jsou babičky holt strašně mladé, pracují, cestují, učí se cizí jazyky a asi dohánějí právě to, co kdysy s plínkami na krku nestihly. Moje máma kalí mnohem víc než já, já jsem za ty tři roky nebyla ani jednou přes noc od dětí, dvakrát jsme si s manželem vyšli sami. Děkuju všem za milou diskuzi, potěšili jste mě.
Předchozí