Přidat odpověď
Moja babicka byvala u svojich rodicov a ked sa narodila moja mama, tak jej moja prababicka povedala, ze ona vychovala 5 deti a ze uz nic vychovavat a o nikoho sa starat nechce ... takze moja mama tym ostala ako jedinacik:). Viem, ze to mojej babke vadilo, ze jej nikto nepomahal, na druhej strane nechapem, preco potom epomahala mojej mame ked sme sa narodili my so segrou ... babicka chodila do prace, takze o mna sa starala susedka a potom jasle a ked sa narodila segra a mama musela tyzden po porode na operaciu prsa (mala zanet) tak babicka povedala mojmu otcovi, ze ona sa o segru starat nebude, ze ju mame dat do dojceneckeho ustavu ... tak sa o segru a o mna staral moj tatka ... a musim povedat, ze ho preto velmi obdivujem, pretoze starat sa o 5rocne dievcatko a o tyzdnove miminko, klobuk dole. Stari rodicia sa o nas zacali starat az ked sme zacali chodit na nejake kruzky a podobne. Takze tiez nemozem povedat, ze sa na nas vykaslali.
Moji rodicia chodili do prace a v 89tom zacali fakt makat ale pravdu povediac, nemozem povedat, ze by sa nam malo venovali a mame z nimi obe velmi dobry vztah. Proste si ten cas stale nasli a robili po nociach.
Kazda doba ma nieco do seba a je velmi tazke povedat, ktora je lepsia a kedy to mali mamy tazsie alebo lahsie. Som len zvedava ako to bude s nasimi vnucatami:). Ci si my na nich najdeme cas alebo budeme pracovat a lietat po svete ... asi sa na to treba pozriet aj z tejto buducej stranky.
Předchozí