Přidat odpověď
no ja to svoje mamce verim, deti zatim nemam, ale mam na mysli to, co vsechno musela zvladat. Protoze maji obrovsky rodinny dum, zahradu, tata nikdy na pomoc v domacnosti moc nebyl a maminka mela jedno dite za druhym, celkem jsme 4(antikoncepce jaksi zklamala;o). Do toho hodne lpi na poradku, ale prijde me, ze driv se na to pribuzni a navstevy vic koukali, jak ma doma kdo uklizeno. Vim, ze to nemela lehke starat se o 4 deti, uklidit cely barak a zahradu, taky se to na ni podepsala v tom, ze se s tatkou casto hadali, az jsme se baly, ze se rozvedou, na nas deti byla az moc prisna, kolikrat na nas kricela kvuli hlouposti a vyprask prutem byl normalni. Kolikrat jsem zavidela kamaradkam, ze jejich mamka je spis kamaradka. Takze mamimnce verim, ze jako deti jsme byly hodne, navstevy nas meli pry radi a kamaradi rodicu nas radi hlidali, protoze jsme nedelali hluk, ale bylo to asi hodne dane tim, ze jsme meli velmi prisnou maminku:o) Svoji mamku miluju, ale tenkrat jsem se ji jako dite bala a trvalo mi dlouho nez jsem si to v sobe musela vyresit a odpustit ji,uvedomila jsem si, ze to pro ni bylo tezky vsechno zvladnout.
Takze si rikam, radeji nebudu perfektni manzelka a matka, budu mit doma neporadek, neuvarenou teplou veceri(manzel je nastesti v pohode co se tyce tohoto)a hlavne je dulezite uvedomit si, ze nemusim byt dokonala a vsechno stihat, ale zachovat si zdravy rozum a klidne nervy.
Předchozí