| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no ja to svoje mamce verim, deti zatim nemam, ale mam na mysli to, co vsechno musela zvladat. Protoze maji obrovsky rodinny dum, zahradu, tata nikdy na pomoc v domacnosti moc nebyl a maminka mela jedno dite za druhym, celkem jsme 4(antikoncepce jaksi zklamala;o). Do toho hodne lpi na poradku, ale prijde me, ze driv se na to pribuzni a navstevy vic koukali, jak ma doma kdo uklizeno. Vim, ze to nemela lehke starat se o 4 deti, uklidit cely barak a zahradu, taky se to na ni podepsala v tom, ze se s tatkou casto hadali, az jsme se baly, ze se rozvedou, na nas deti byla az moc prisna, kolikrat na nas kricela kvuli hlouposti a vyprask prutem byl normalni. Kolikrat jsem zavidela kamaradkam, ze jejich mamka je spis kamaradka. Takze mamimnce verim, ze jako deti jsme byly hodne, navstevy nas meli pry radi a kamaradi rodicu nas radi hlidali, protoze jsme nedelali hluk, ale bylo to asi hodne dane tim, ze jsme meli velmi prisnou maminku:o) Svoji mamku miluju, ale tenkrat jsem se ji jako dite bala a trvalo mi dlouho nez jsem si to v sobe musela vyresit a odpustit ji,uvedomila jsem si, ze to pro ni bylo tezky vsechno zvladnout.
Takze si rikam, radeji nebudu perfektni manzelka a matka, budu mit doma neporadek, neuvarenou teplou veceri(manzel je nastesti v pohode co se tyce tohoto)a hlavne je dulezite uvedomit si, ze nemusim byt dokonala a vsechno stihat, ale zachovat si zdravy rozum a klidne nervy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.