Přidat odpověď
Libiku ano je pravda, že můj syn byl v roce bez plen /90/ a moje dcera /07/ je stále ještě má, jenomže si nějak nevzpomínám, že bych tenkrát jezdila 120 km na úřad vyřizovat rodičák ještě v řeči které nerozumím a mezitím si dala sedm předkoleček v 30 km vzdáleném městě. Prostě tenkrát mi rodičák/mateřská přišel domů s pošťačkou. Plíny jsem sice prala a žehlila, ale teď je jezdím 40 km daleko autem koupit. To že mám auto znamená, že s ním musím na technickou, na zimu na léto přezout pneumatiky, dolít olej, do servisu, občas vydrhnout interiér, dát autosedačky, které nejdřív musím někde koupit, přimontovat dvě děti do sedaček a vyrazit. Doktora jednoho mám deset kilometrů, druhého stodvacet /Motol/. Do těhu poradny jsem jezdila třicet km.V devadesátých letech jsem měla středisko za rohem domu, když jsem dávala vzorek do laborky, odnesla ho tam sestra, teď si ho tam jedu 8 km přes celou Plzeň odevzdat sama a znova odkšírovat děti ze sedačky naložit do kočáru vyběhnout do druhého patra. Prostě je to jiné a to jak se nadřu teď jsem se fakt v tom roce 1990 nenadřela...to je zase můj pohled.
Předchozí