Dobrý večer, chtěla bych poprosit o radu v následujícím zdravotním problému. Již dva měsíce mě trápí podivné bolesti rukou, paží, předloktí i rukou. Tyto bolesti mě často budí i ze spaní. Zmíněné bolesti se střídají s pocity brnění a necitlivostí. V posledních týdnech velmi špatně cítím prsty na obou rukách, přibližně od poloviny prstů ke konečkům. Nemohu si ani pořádně zapnout knoflíky. Zároveň v těch rukou nějak nemám sílu, dělá mi obrovský problém si otevřít láhev s vodou, nebo dokonce i roztrhnout papírové obaly. Také mívám křeče v dlaních a občas i v prstech, především v malíčcích. Setkal se někdo prosím s tímto problémem??
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.