| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

asi souhlasím s Danielou - protože 5 let slečna s helmou to je něco jiného než 2,5r holčička s tou bundou. Pětiletou slečnu bych požádala o vysvětlení proč nosit helmu nechce, pokud by mi tvrdila že na hlavě nic mít nemůže - klidně bych navrhla i návštěvu u doktorky protože tedy má asi hlavičku nemocnou když ostatní děti mít helmu můžou a ona ne.
Je pravda, že doma mám něco podobného - dcera vloni odmítla vzít na sebe vodáckou vestu. Měli jsme slíbené zaježdění si na lodičce - odmítla se obléct do vesty (jinak se těšila). Nejela. My ano. Nepřesvědčilo ji to sice aby to též zkusila, znamenalo to ale - pokud nebudeš mít vestu, nepůjdeš na loď, nebude to ale znamenat že tam kvůli tvé nechuti nepůjde nikdo. Helmu na kolo akceptovala i když nerada asi už na jednom roce (v sedačce na mém kole), přesto není do ježdění na kole hrrr, jakmile jí něco vytknu, také se zasekne a odchází. Stále mám ale dojem, že v tomhle věku ta nutnost sportu ještě není - hýbe se dost sama. Pokud si dobře vzpomínám, jezdit na kole jsem se naučila až cca v první třídě (dle velikosti toho kola - tenkrát minikola nic moc) a lyžovat též až potom. Přesto mě tyto sporty baví a věnuji se jim, takže si nemyslím že dítě by se muselo do sportů uvádět nějak zvlášť brzy (Samozřejmě když chtějí, tak nebránit, to je jasné).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.