Přidat odpověď
Tragiko tak to si dovoluji oponovat. jde o to ze konecne mame moznost i te volby ve jmenech a ne omylat porad dokola ty same . Lide chcou najit hezke jmeno , ktere bude taky hlavni funkci odlisovaci, a to jestli se budeme ridit jen ceskym kalednarem opravdu bude zase nuda. LIbi se mi i ceske jmena, ale je super ze se nekdo dava i jine nez ceske, nebo pocestene, nebot tim padem budou splnovat tu zakladni funci_ a to je odlisovat se.
Ja bydlim v zemi kde se to cizimi jmeny jen hemzi, nad nekteryma se uz clovek i pozastavi, nebot to uz neni jmeno ale slatatina, hlavne ze dobre zni. ale jmena jako je Bianka, Julie, Jasmina, Isabell atd. jsou normalni jmena ktera se brzy usadi i v ceske kotlince. a za 20 let se nikdo nad tim nepozastavi. a potom se zacnou zase davat Jany, Lenky, a budou znet hezky, nebot nase generace uz bude stara, ta mlada z tech jmen nebude otravena a nakonec se jim zacnou libit a oprasovat. a ta pestrobarevnost je prece krasna. Nekdy mi pripada ze v cesku u volby jmena panuje jeste tezky komunismus, hlavne se nelisit.
Předchozí