Nevíte prosím zda mě může zaměstnavatel vyhodit z práce když žádám o poloviční úvazek po skončení rodič. dovolené? RD mám na 3 roky (brzy končí), předtím jsem pracovala na plný úvazek což teď s malým děckem je těžko proveditelné - tak mám zažádáno o poloviční úvazek - problém je, že zaměstnavatel prý nemá žádnou práci co by šla dělat na poloviční úvazek a nabízí mi výpověď - můj dotaz je, zda mě může zaměstnavatel vyhodit když po RD žádám o poloviční úvazek nebo je povinen takovou pozici vytvořit. Práce na celý úvazek by byla, ale to jsem odmítla kvůli malému dítěti. Děkuji předem za odpovědi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.