| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No tak já si myslím, že jakmile nastoupíš do práce, končí ti rodičovská dovolená a rodičovský příspěvek ti bude vyplácen do doby, než ti na něj skončí nárok (třeba tím, že dáš dítě do jeslí na více než pět dní v měsíci). Takže si teoreticky můžeš vydělat třeba sto tisíc a k tomu dostaneš ten příspěvek. Což je sice nelogické, ale je to tak.

Já pracuji od té doby, co mi skončila mateřská na částečný úvazek, nejsem tedy na rodičovské dovolené, ale příspěvek čerpám, neboť se o prcka v době mé nepřítomnosti stará střídavě babička a manžel.

Na rodičovskou dovolenou máš nárok do tří let věku dítěte, ne do dvou!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.