Ahoj holky, jakpak se máte?
Matěj šel tento týden po asi 10 dnech opět do školky. Měl herpangínu. Do té doby, než jsem s ním jela na pohotovost, jsem netušila, že něco takového existuje
Měl teplotu a v krku spoustu malých puchýřků, ze kterých se po prasknutí tvořily afty. Měl jich na těch mandlích a v krku snad 20
V noci se s pláčem budil, že ho to bolí, nic nejedl a pil jenom čistou vodu a i tu jsem mu musela nutit. Doktorka nám na to nic nedala, že antibiotika na tenhle typ angíny nezabírají, jen mi doporučila koupit si v lékárně Tantum verde ve spreji a stříkat. Tak už je to naštěstí za náma, uffff.
Jinak ve školce je to docela v pohodě. Na tom výletě, jak jsme se školkou jeli, bylo fajn, učitelky taky v pohodě, trochu jsem s nima dala řeč a ta situace ve školce se trochu změnila k lepšímu.
My ve školce máme smíšené třídy, ale vždycky jedna z nich (jsou celkem 4) je jen pro ty úplně nejmenší děti. A pro letošní rok to padlo na tu Matýskovu bývalou třídu, takže i proto je teď v jiné, kde je většina předškoláků.
Nyko, tak co Ráďula - už je to lepší nebo pořád bojujete s prdíkama? A vlastně co Natálka, pomáhá se starat o brášku? A co baráček a jeho okolí, máte za sebou nějaké další úpravy?
Ty fotky Natálky a Radečka jsou opravdu moc hezké.
Lído, já už ti to psala několikrát, že tě obdivuju s tím šitím. Jak jsem se tak dívala na tu fotku, z jakých kousků se to sešívá a tak, no klobouk dolů, to by nebylo nic pro mně.
Koukám, že kluci zdárně pokračují v orienťáku. U nás sice ten minulý týden taky sněžilo, ale byl to takový ten déšť se sněhem, takže se nic neudrželo. Matěj už si dělal plány, jak půjde ven sáňkovat
Ale auto ještě přezuté namám, musím se teprve objednat.
Raduš, byli jsme v Dinoparku u nás, máme to z domu asi 10 km i když se oficiálně píše Dinopark Ostrava, ale je to kousíček od Karviné.
Honzík je šikulka, jak zvládá 1. třídu a všechno kolem toho. Já se s Matějem na odklad určitě nechystám. Ale je mi to tak nějak líto, jak to všechno letí, že už půjdeme za chvíli k zápisu do 1. třídy, že už mu začnou takové ty pravidelné povinnosti a tak.
A co v práci, dobrý?