Ančo jak už tu zaznělo, řešíš fakt blbosti. Ohledně autíček bych se domluvila na menší frekvenci dárků a ne třeba autíčko od číňanů, ale 1-2x za měsíc něco pořádného. Počůrávání tak to ani řešit nebudu, je malý a má na to ještě nárok. Spíš jsem ti jen chtěla napsat toto. Buď ráda, že Filípek má prarodiče, milující. Co by za to jiní dali. My máme dědu jednoho a o nějakém zájmu nemůže být řeč. Občas mi přijde, že někdo má a neváží si toho. A to že ti jednou za čas je schopen pohlídat na hodinu, tak tomu i tak říkám výhra. Víš oni né všechny maminky mají takové vymoženosti. Konkrétně já mám 2,5 letou dceru a za celou dobu mi byla pohlídaná max. 4x na 2 hodiny. Vzpamatuj se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.