No já měla to hlídání, když jsem měla 2letého prcka a mimčo a chodila jsem tam vyloženě relaxovat. Zvlášť oprava horních zubů, to jsem prakticky ležela, nemohla mluvit, nikdo po mě nic nechtěl, nikdo se nesnažil přizabít sebe či sourozence. Nádhera a to já, která se do té doby zubaře bála :)
Jinak teď když tam chodím se dvěma, tak jsem tvrďák. Sestřička vždy říká, že mi klidně nechá otevřené dveře, ať na ně vidím a já:"Jen je zavřete!" Přece jen nemusí viďět maminku jaký je srab :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.