Moc by mě zajímalo(snad v tom nejsem sama) zklamání z mého oboru- respektive jeho praxe...po studiích jsem zjistila jak je můj obor vlastně zbytečný a na ještě větším útlumu než byl(jsem textilák), podniky zavřené, v současné době se bojím toho co přijde po mateřské..kam se vrtnu? no prostě VŠ nanic.Znáte ten pocit? a jak jste se s ním osobně srovnali dámy a pánové? Jak jste řešili? Já momentálně netuším co bude dál a kam se vrtnout a měla jsem dřív v hlavě jasno...teď ....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.