štěpánko, jsem BcA. hodlám dodělat Mgr buď na sochařině nebo na pajdáku.Státnice mám z technologie a dějin umění. Takže bych šla na nějaké VV, děják a dodělala bych si JČ. Plat není nějak závratný, ale já si dokážu přivydělat tak 4000 měsíčně. Navíc mám zdrav. omezení, mám Bechtěrevovu nemoc. Učit můžu i o holi nebo na vozíku. A děcka mě berou a mně to přijde smysluplné. A jsme skromní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.