| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jitko, mně toto video potěšilo, tak děkuji za hezkou tečku dnešního večera. Diskuzi jsem celou ještě nečetla, ale je mi líto, jak se do tebe pár lidí obulo. Možná schválně nechtěli pochopit, aby se mohly pohádat.

Já mám za to, že se tážeš spíše filozoficky. Taky jsem už mnohokrát uvažovala, PROČ jsou porody u nás žen tak komplikované, řveme, trpíme...a rodit v přírodě, tak nás určitě nějaký predátor zbaští.PROČ JSME TAK ODLIŠNÉ? Jak je možné že evoluce v případě porodu jde v podstatě v protisměru a my v tomto směru degenerujeme? Nějaká odpověď stylu"Protože jsme se to učili v přírodopise"a protože máme jinak stavěné tělo, pánev...blá blá mně tedy neuspokojuje...vždy tomu tak přeci určitě nebylo, to bychom vyhynuli..No, taky mi nad tím zůstává rozum stát:-)

Jinak...smaozřejmě si uvědomuji,že spousta porodů v přírodě končí tragicky..aby mě někdo nenařkl, že koukám růžovými brejlemi~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.