Přidat odpověď
Ondro,
a si o PP pisu jen s holkama tady a ani ne moc dlouho. Jinak se venuju jinym vecem.
Co se tyce holek, ktere pisi tady, zadne sektarstvi jsem nezaznamenala a to si myslim, ze jsem na takove veci celkem vnimava. Ale je to samozrejme vec nazoru, pokud diskuse tady na PD ctes a pripadaji ti sektarske, mas urcite duvody si to myslet.
Moje osobni zkusenosti s peci v porodnici jsou dost smutne, byt i ja jsem zazila porodniky, kteri byli vytecni a na svem miste. Dva. Urcite je jich celkove mnohem vic, o tom zadna.
Ja se ted nechci poustet do dlouhych rozkladu, protoze je pozde a radi tu kili a taky me ty debaty uz docela unavuji, ale celkove nevidim pomery v nasich porodnicich tak optimisticky jako ty, byt se pomery lepsi.
Kazda vec ktera souvisi se sexualitou, navic s zenskou, navic prosazovana vzdelanymi sebevedomymi zenami nepouzivajicimi "zenskou taktiku", navic na poli, kde by meli muzi prijit o kontrolu nad situaci, je choulostiva, horlava. Boura to predstavy o tom, "jak by se zeny mely chovat". Nedelaji to. Tak to jsou carodejnice. Ja jim fandim ohrome, protoze vim, ze holky, ktere systematicky pisi sem, jsou chytre a jde jim o trochu vic nez jen o "domaci pohodu" /nic proti ni, ja dulezita/ a vyhodne nakupy ci kosmetiku.
Zeny, ktere pred nejakymi petadvaceti lety zacaly pozadovat rooming in a kojily sve deti, byly ostouzeny uplne stejne, neni tezke to najit a docit. Stejne prvni otcove doprovazejici sve zeny do porodnice. Vybojovali ostatnim neco, co nyni berou jako samozrejmost, byt driv by stejne nazvali fanatickou zvracenosti.
Toz zhruba tak.
Předchozí