| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak si sežeňte před porodem víc informací o tom, kde budete rodit.

Eriko, ono je to přesně naopak - neštěstím zdejších nespokojených nebývá to, že by neměly dostatek informací... naopak, pokud budu mluvit za sebe, tak čím víc info jsem z porodnic měla, tím víc jsem propadala depresi, že snad budu muset rodit doma, ačkoli nechci Protože pokud nechci, aby mi do porodu zbytečně zasahovali, jsem téměř všude nežádoucí a že "tohle u nás neděláme" a já mám jít jinam ~d~ Anebo naopak - zdravotníci jsou ochotní naslibovat modré z nebe, ale když si pak člověk vyzpovídá maminy, tak zjistí, že zdravotníci kecaj, až se jim od úst práší.

Vždyť se do těch porodních pokojů před porodem můžete jít i s doprovodem podívat. Můžete si vybrat aromaterapii, porod do vody atd
No, tak třeba na tohle ti celkem kašlu. Jestli mají vanu, smrděj v pokoji a kachličky na stěnách mají žlutý s kytičkama, to je pro mne naprosto nepodstatné. Za podstatné považuji právě ono nezasahování do porodu (včetně např. nepíchnutí vody nebo svobodné volby polohy i pro vytlačení dítěte), neodnášení dětí "na prohřátí", možnost odejít pár hodin po porodu aniž bych si jako doprovod k porodu musela přivést právníka, možnost vzít si do porodnice vlastní porodní asistentku, která porod POVEDE (ne, že bude jenom jako dula, ona ho povede aniž by nám do toho personál nemocnice kecal)... no, popravdě, nenašla jsem u nás JEDINOU porodnici, která by mi vyhovovala. S přihmouřením obou očí a sundáním brýlí jsem nakonec horko-těžko jednu vybrala, v rámci omezených českých možností jsem v ní byla spokojená... ale že by to byl můj porodní ideál, to ani náhodou, kdyby české porodnictví bylo na světové úrovni, volila bych tedy jinak ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.