Přidat odpověď
ONdro, promin, ale to, co charakterizujes jako sektarske chovani, ty sam delas.
Zeny usilujici o moznost PP v porodnici nazyvas sektou, zrovna tak tvoje argumenty o "feministkach".
Ja ti sice rozumim, co mas a mysli, ale pouzivas dvoji metr. Zobecnujes a kdybych chtela pouzit tvoje slova, tak "nepripustne".
Podle tve logiky bys musel rict: nick tena ten rekl to a to...blabla... Ty to ale nevis, protoze, jak semrikas, deni nesledujes. Presto vis, ze sektari radi a chovaji se neprijatelne. Cili zobecnujes pocit, ktery jsi nekdy ziskal.
Stejne vice ci mene delaji i ostatni. Protoze je to celkem normalni. Takhle to proste je.
Asi by spis bylo na miste rict: "Zeny diskutujici zde o PP nemam rad, jejich hovory jsou mi neprijemne a povazuju je za blbe ci feministky..." ci cojavim..., "byt jsem jejich hovory cetl naposledy kdysi, nastvalo me to tak, ze mi to lezi v brise dodnes"..
Ja mam treba uplne stejny zazitek z videa s MUDr Zahumenskym (btw videl jsi?) a stejny zazitek z chovani zdravotniku, kdyz prichazely na svet moje deti.
Myslim, ze sam musis citit, ze rict: "Pani, to jste blba, ze jste sla do spatne porodnice." asi nebude odpoved uplne na miste.
Zrovna tak logika, ze za flamovani mohou ti, kdo pisi "blbe" prispevky.
Předchozí