| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jeste jeden dodatek, Ondro: diskuse (zde, jinak nevim) je hodne limitovana tim, ze zainteresovani zdravotnici sem temer nechodi vyjma MUDr Kouckeho.
Kdyz uz se stane, tak - opet s vyjimkou MUDr KOuckeho- nikdy nemluvi k veci, jen vysvetluji ostatnim diskuterkam, jak jsou blbe ci sektarske.
Na konkretni dotaz je nejvedectejsi odpoved: "To byste, pani, nepochopila, chybi vam vzdelani.".
Pokud bys do diskuse nahledl, nemohl bys to nevidet.
Mne ale stejne tahle diskuse pripada spis jako misto, kde se mezi sebou bavi lide, kteri maji spolecne tema.
Kdyz to nekomu vadi, resi to po svem, coz je v te diskusi videt tez.
Nakonec by bylo nejlepsi udelat tu jeste jednu diskusi, ktera by slouzila vyhradne k probirani deni na diskusi PD. Na PD by byl klid a zajemci by si mohli popovidat o sektarich aniz by byli soucasne poplivavani jejich jedem? Mne by se to libilo. Mohla bych si jit vece pokrandat s holkama, aniz by nas nekdo ustavicne "umravnoval" a upozornoval, jak se, podle nej, mame chovat. Mankote, je to jen plkani na internetu. Mne to diky tadytomu neustalemu reseni, kdo je jaky, uz pomali prestava bavit. Nakonec to asi udelam fakt jak ta Hrouda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.