| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

kili,
mě by zajímalo, jestli jste autorem textu, který je uveden na stránkách Reflexu http://www.reflex.cz/Clanek37377.html

Znění toho textu je následující:

V diskusích k Vašemu rozhovoru s I. Königsmarkovou jsem se dočetl, že Vám některé sympatizantky porodů doma píší rozhořčené dopisy. Já naopak vítám tento rozhovor jako ilustraci neschopnosti nejen IK (coby presidentky spolku PA pro porod doma, nevím, jak se to sdružení přesně jmenuje), ale i kterékoli porodní asistentky (PA). Nejsem porodník, tak se k péči o rodičku nevyjadřuji, nicméně péče o novorozence při porodu doma je nedostatečná. Jak jsem uvedl v reakci na internetové diskusi k článku, lze to doložit i čísly statistiky, nicméně sama IK neumí odpovědět na prostou otázku (klasiků) co dělat.

Spousta negativních reakcí na internetové diskusi k Vašemu článku je dána tím, kdo to píše. Spolek sympatizantek porodů doma a tzv. domarodek je mimořádně aktivní a velmi rychle se aktivizuje, aby reagoval na kdejaký článek o porodech vůbec, natož o porodu doma. Jejich fanatismus je poznat nejlépe na http://www.rodina.cz/diskuse146.htm. Stojí za to si prolistovat nějakých 500 příspěvku nazpět, aby byla znát nenávist toho spolku ke zdravotníkům, zdravotnictví, péči. V pozadí jsou ovšem peníze pro porodní asistentky, které by rády, aby porod doma byl hrazen jim ze zdravotního pojištění. O schopnosti spolku se aktivizovat se můžete přesvědčit na http://neviditelnypes.lidovky.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A080921_111934_p_spolecnost_wag. Článek jsem napsal já a vyvolal tuším dvacátou nejrozsáhlejší diskusi za celou historii NP.

Takže počet negativních ohlasů na Váš článek není dán reprezentativním vzorkem populace, ale aktivizací spolku – jakéhosi roje zdivočelých včel, které vylétnou bodat za každou cenu, kdykoli někdo napíše něco o porodu doma.

Srdečně MUDr. Kili

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.