Přidat odpověď
No ano, ale to už je o té svobodné volbě každé matky. Někdo potřebu sdělovat míry svého novorozence má, někdo ne a na to by měl být brán zřetel. Jsou to naprosto rovnoprávné možnosti, alespoň v mých očích. Obé by mělo být respektováno. Není horší nebo lepší matka, která si vybere jednu či druhou variantu, jen by podle mě neměl nikdy probíhat rozhovor, jaký tu popsala Amazonka. Samozřejmě nemluvím o předčasných porodech nebo o situacích, kdy je potřeba zjistit, jestli dítě má alespoň těch 2500g- to byl třeba případ mého druhého syna. Jinak můj první syn byl podchlazený, ačkoli byl odnesen na zahřátí, nicméně na něj v pět ráno otevřeli okno a bylo po efektu. Mladší syn byl celé dvě hodiny u mě pod dekou a podchlazení se u něj neprojevilo.
Pobyt rodiče s dítětem během hospitalizace... před cca měsícem a půl jsme volali RLP mladšímu synovi, měl febrilní křeče, zůstala jsem s ním i během lumbální punkce a zavádění flexily pro infuzi. Někdo by u toho třeba být nechtěl, já ano, naštěstí mi nikdo nebránil.
Předchozí