jsem přesvědčen, že v ČR je systém nastaven k péči o matku a dítě po porodu (narození) jako k péči o biosociální jednotku. Otázkou je spíše jeho propracovávání než idea. Zde nevidím jako patřičné ani výhodné, aby se PA starala o matku a dítě dohromady. Kdosi tu napsal, že já jsem někde uvedl, že neumí pečovat o fysilogického novorozence. To je zase překroucení mnou napsaného. V této souvislosti je zajímavé, jak si tu kdosi ze mne tropil posměch za můj příspěvek pro Kulatý stůl, v němž protekci péče o matku a dítě zdůrazňuji jako potřebnou prioritu, kdežto žádný takový posměváček nepřispěl ani do otevřené diskuse, kterou projekt Kulatý stůl umožńoval. Stejně tak ve věci aktivit vůči státu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.