| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když si kliknete na tebnto odkaz,

http://www.kulatystul.cz/cs/taxonomy_menu/1/10

tak můžete sledovat celý projekt od počátku do ukončení, včetně jeho propagace, která byla více než dostatečná a včetně možností účasti v něm, které jste měla stejně jako jednotlivci, sdružení, spolky, instituce, právnické osoby vůbec, jak ti oslovení, tak neoslovení. Prostě kdokolivěk, včetně těch, kteří se posmívají ať již zúčastněným, nebo samotnému projektu, jehož výstupní zpráva je dosud nejlépe charakterisujícím souborem informací o stavu zdravotnictví, máte ji tam také k nahlédnutí.

Každý mohl, málokdo chtěl, já jsem reagoval až na osobní výzvu a neměl jsem příliš času reagovat na zadaná themata. Taky jsem se na to mohl vyignorovat, že. Akorát mne dojímá, jak inetoví bojovníci za kdeco se raději vlamují do otevřených dveří a s potěchou dští při tom oheň a síru, než by konstruktivně využili danou možnost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.