| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Můj sen je pracovat v neziskovce. Bohužel netuším, jak si tento sen splnit. Ziju na menším městě, kde je o místa nouze, o místa v neziskovém sektoru také. Takže mi vychází, že bych musela nejlépe nějakou neziskovku založit. Ale zdá se mi dost problematické začínat s něčím nevyzkoušeným, nevěděla bych ani, kde je šance nejlíp získat granty, takže bych možná brzo skončila a nepodařilo se mi nic rozjet.
Zjistila jsem čistě náhodou, že u nás ve městě existuje třeba pobočka neziskovky co má sídlo v Praze.
Netušíte někdo, jakým stylem se připojit k práci stávající neziskovky a nabídnout jí třeba založení pobočky? Nebo jak to v tomhle běhá? Nemám v oboru neziskovek zkušenosti, takže netuším vůbec, jak to chodí...jako nemyslím si, že konkrétně v tomhle případě někdo, kdo bydlí v Praze se přestěhoval sem k nám i s neziskovkou, spíš si myslím, že došlo k nějakému kontaktu se stávající organizací v Praze a následnému založení pobočky tady. Ale zkoušet to naslepo se mi zdá takové...přijde mi, že bych možná byla strikně odmítnuta.

Bohužel tohle jsou takové věci, co si lidi dost nechávají pro sebe, takže se člověk moc nemá šanci něco dozvědět.

Tak prosím, prosím, jestli náhodou někdo o tom něco víte, dejte info.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.