Jsem ráda, že je změna času, nějak se nám dneska vstávalo lépe. Víkend byl trochu uklízení, teda spíše neděle. Bylo hezky, tak byl Matěj venku na zahradě a já se trochu pustila do debordelizace bytu.
Lído, kdy má to Lukovo gymnázium den otevřených dveří? Chystá se jich ze třídy na přijímačky více dětí?
Už máte vymyšlené dárky na vánoce? Já teď Matějovi sháním nějakou encyklopedii lidského těla, ale aby to bylo srozumitelné pro takhle malé děti. Nemáte někdo nějaký tip?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.