Já teda nesouhlasím syna mi šikanovali děti ve školce a jak se později zjistilo i učitelky...při odpoledním spaní...vzala jsem ho hned a nelituju toho...a syn je jen od té zkušenosti nedůvěřivý k ženským...okolo 40-50let......
NAvíc to se mnou odmítal kdokoliv řešit...ředitelka mě obvinila z hanění školky a podobně.... JAk by se tam asi dítě cítilo, kdybych ho tam nechala..stačí, že jsem tam musela nechat toho strašího a pak jsem na vlastní oči jednou odpolene viděla co to číslo z Danovi třídy dělá nějaký holčičce...udělalo se mi úplně zle....úča opět nereagovala......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.