Přidat odpověď
Taky jsem si říkala,že před šikanou nebudeme utíkat,ale možná už by jsme byli v klidu.Vzhldem k tomu,že je trochu pomalejší než ti ostatní,jsme svým způsobem šikanováni.Pokud se neozve matka,tak nikdo nevidí,že se děcku nadává,ponižuje,holčička mu dokonce i vrazila,a kluk ho kope,je toho víc,ale v konečné podstatě jsem za agresory my,tím pádem jsme i neustále trestáni my,řekla bych ,že to ve škole řeší naprosto jednostranně a nemají zájem hledat pravdu.Někteří rodiče si jdou stěžovat zřejmě s každým "prdem",asi dělám chybu,ře tam nelítám taky,ale přišlo by mi trošku trapně jít do ředitelny,s tím že děcka mu nadávají do hovna a do debila apod.,to bych si asi nohy uběhala,nebo že si nechal nafackovat od holky.Vzhledem k nezájmu školy učím syna být fackovacím panákem,aby jsme měli aspoň trochu klid,ale myslím si,že je důležité umět se nedat a bránit se.Bohužel nedá-li se,končí to pro nás okamžitým a absurdním označením -terorista,agresor apod.Zajímavostí je,že se děje jen v školním kolektivu.Nevěřím v nějakou vstřícnost téhle školy,ale je nejblíž.peperchta
Předchozí