Také jsem měla migrény už od druhé třídy, špatně jsem viděla, nemohla jsem mluvit, brnělo mě celé tělo a vedlo to až ke zvracení. Nezabíraly mi žádné léky. Pak jsem potkala paní, která měla stejný problém, začala užívat bylinné produkty a migrény zmizely. I já jsem je vyzkoušela a od té doby bolesti nemám. Jestli máte zájem, mohu vám poradit, jak se zbavit migrén. Bylinné produkty jsou vhodné i pro těhotné a kojící maminky. Kontaktujte mě na email.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.