Monty, to utahat jsem nemyslela kvůli tomu, aby šel dřív spát... to u nás nefunguje... Tedík taky chodí čím dál později, bohužel ráno vstává stále v těch 7 a skoro nespí už ani přes den... o tom, že se v noci budí ani nepíšu :-))) to prostě čekám, že snad jednou...
Já myslela spíše kvůli ty energii... já to vidím doma, když jsem doma více jak 3 hodiny v kuse kdy nespí, tak se nudí a začne dělat kraviny... je jedno jak moc se mu věnuju, prostě už ho to pak mezi stěnama nudí... tedy proto jsem radila pestrý program a vypouštět energii..., pak ji nebude ventilovat tak, že tě bude mlátit...
Prostě vzít balón a kopat a házet na hřišti, při procházce (oni tedy většinou nejdou, ale běží...:-))), herny a tak... prostě pohyb každý den co nejvíce a taky kopat a házet a bouchat, ale do balónu a apod. :-)))
Včera jsem potřebovali jít něco řešit kolem bydlení - asi do 3 kuchyňských studií a tak... nešlo, prostě pištěl, jak jsme vlezli kmkoli dovnitř a to jsem mu sebou vzala 2 neokoukané hračky... nezájem, venku byli kaluže a chtěl běhat a skákat... tak vždy jeden oběhl blok a 30 kaluží, druhý se podíval na kuchyně a tak až do večera...
Prostě energie ven, ale správným směrem...
Předchozí