Taky si nestezuji. Mam manzela, ale stejne jsem furt sama (po vecerech) a obe babicky i dedy. Zatim co jedna mimo sledovani telenovel mi dceru neskutecne rozmazluje, druha pracuje na smeny. Pokud dceru dam na hlidani te duchodove babi je dcera dalsi dva dny rozknourana a ma uplne rozhozeny zajety "rezimo :-) No a kdyz ta pracujici babi ma cas, tak se seberu a mimoprazskym busem ji hodinu dceru s kocarem a batohem :-) vezu - tak mne vecer i s ni posle domu, protoze si chce odpocinout - cemuz se taky vubec nedivim. Nastesti od Monty ZATIM nemusim pracovat (manzel chce nove auto, tak mne do prace posila :-)) I kdyz je fakt, ze uz zacinam na zkousku chodit do prace na zkraceny uvazek (i s malou a to je obzvlast narocne). Jak to bude az nastoupim zatim neresim...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.