| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Markýz de Sade junior

Milado,
z toho, co píšeš, mi v podstatě vyplývá, že spíš než jesle budeme shánět paní na hlídání. Taky mi to přijde lepší, když se dítěti věnuje jen jeden člověk a do kolektivu s ním může chodit - třeba do těch mateřských center nebo na hřiště. Otázka je, kde ji vzít. Nesvěřím dítě jen tak někomu, koho neznám. Kdyby moje nezaměstnaná máma nebydlela 100 km daleko a neměla na starosti osmdesátiletou babičku, tak by to bylo ideální, mámě je 54 a energie má poměrně dost, navíc je sama hodně dětinská, takže si s dětma rozumí. Normálně bych ji zaměstnala. Takhle nevím... přes agenturu by to bylo podstatně dražší, ráda bych se vešla do nějakých 15ti tisíc měsíčně.
K práci - moc si jí přizpůsobovat nemůžu. Už jsem to tu psala, když jednou nějaký kšeft odmítnu, příště žádný nedostanu. Můžu se na ní leda úplně vykašlat... ale to zas nechci, baví mne to a ty peníze taky nejsou k zahození. Pořád mám ještě 400 tisíc sekeru na bytě. Navíc teď budeme rozjíždět tu pobočku v Anglii - kdybychom se tam chytli, bylo by to daleko snazší, mohla bych se na většinu kšeftů, které mne teď živí vykašlat, ale to je otázka, taky to vyjít nemusí. Uvidíme.

Škola - tu domácí výuku jsem ještě úplně nezavrhla, to se právě uvidí podle situace. Když si to budu moct časově dovolit, tak proč ne. Jenže on taky Stáník může sám chtít chodit do školy. To teď nemůžu vědět, je ještě malej. S autem je to totéž, ne že bych ho nějak moc chtěla, ale pro syna je to prostě pohodlnější... já se jako dospělej člověk můžu sebrat a jet vlakem nebo autobusem kam chci, jenže dítěti se musí stavět na čůrání, dlouhá cesta ho nebaví, pořebuje se proskočit, vylézt ven... letadlem se všude lítat nedá. :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.