Milý pane, k paní Konigsmarkové jsem úmyslně šla na začátku těhotenství se poradit - a také právě proto, že se jí stala tahle smutná věc. Takový člověk, jako je tato porodní asistentka, která má navíc i NEGATIVNÍ zkušenosti s porodem doma, by přece nikdy nerodila nějakou ženu doma a neradila takovým ženám, kdyby domácí porod byl jen a jen tak děsně rizikovou záležitostí.
Ona sama mi výslovně doporučila, abych na vyšetření krve, moči a UZ v těhotenství chodila - že bych byla blbá, kdyby ne, ač mě do toho nikdo nutit nemůže. Jen mne varovala před vyšetřeními, která nejsou nezbytně "nutná". Paní Konigsmarkovou povazuju za rozumnou a velice vzdělanou ženskou, která neříká věci do větru a bez důvodu.
Jsem rozhodnutá rodit v nemocnici (nepodceňuju mateřský instinkt, který mi říká, že svou holčičku (první těhotenství) protentokrát nemám rodit doma), ač mají rozumné domarodky vždycky mou podporu (rozumné=vyšetřené, zdravé, nezanedbávající vzdělávání se v oblasti porodů). Uvidím, třeba už další děťátko budu rodit doma a moc bych ráda :)chtěla jsem i své první, ale po "domluvě" s miminkem jsem se zaregistrovala do porodnice.
Kde jste zjistil takové informace, které tu prezentujete?
Předchozí