| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podle me je tohle v pohode, taky nechavam deti rozhodovat, ale vzdy si predem dobre rozmyslim o cem, vetsinou tak, aby kazda z nabizenych variant byla pro mne pristupna. Pro mne nepristupne varianty k vyberu nenabizim;-)
Ale nic se nema prehanet, mam kamaradku, ktera nechava sve deti (4 a 7) rozhodovat absolutne o vsem a to uz nejakou dobu. Mladsi je holka a v lete je schopna k nam prijit ve snehulich, protoze "ona si je oblikla". Na letni dovoleny na horach, zrovna chladny pocasi, mohlo bejt tak 14 stupnu, mrholilo, sli jsme na vylet na pevnost. Mala sla v sukni, triku a botach ala Crocs, jelikoz "ona to chtela a oblikla si to". Kamaradka si u mne pro ni objednala nejaky obleceni, vsechno ji desne trva, takze ho tu mela docela dlouho rezervovany. Pak si ho odnesla a jelikoz ma uklidovou firmu, dohodli jsme se na splaceni uklidem. Druhy den mi veci vratila s tim, ze mala je nechce, ze jsou klucici (byly to snad nejaky teplaky a meli modrou barvu). Veci mi tu dobu lezely rezervovany, pak mi je stejne vratila a uklid jsme si jeste zaplatila sama. A takovych situaci je u nich spousta dnes a denne. Tak takhle teda vezne ne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.