Myslím, že je dobře, že to takhle dopadlo. Vím, že ti to tak zatím nepřipadá nebo si to neuvědomuješ, ale mělas být jen "kopií, náhražkou" jeho bývylé ženy a to by podle mě nemohlo fungovat. Určitě by se to ve vztahu projevilo. Pořád by tě s ní srovnával. Navíc mi přijde, že evidentně dával přednost vzhledu (určitému typu). Asi jsi udělala chybu, když jsi poslala cizí fotku, ale na druhou stranu buď ráda. Tohle by podle mě nefungovalo. Ten člověk se ještě nevzpamatoval z předchozího vztahu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.