Članek Klary s mi libil. Zasmala jsem se velmi. Pote jsme procetla skoro celou diskusi a nestacim se divit. Nekde se logr do drezu vylevat smi, nekde ne - to je normalni,ze. Ruzni lide maji ruzne duvody, proc uznavaji ci odmitaji urcita pravidla. Nekde se manzelovi vynadat smi, jinde je to mozna o "usta".No, proc by Klara nemohla psat verse? Nespatruji v tom ani akt neucty ani omezovani ani zesmesnovani. Čunatko je dobry primer. Dospeli lide zvykacky po ozvykani zabali do papirku a teprve pote odlozi do odpadku - na obalu je to vetsinou dokonce namalovane :-). Pocit Klary, ktera cely den beha kolem dvou malych deti a vecer prisisedsi manzel hraje pocitacove hry, naprosto chapu. V domacnosti je prace dost a tez bych nektere sve mile radeji videla delat neco "obecne prospesnejsiho" Mi mili na to ale maji jiny nazor, takze nastupuje kompromis jakz takz mozna prijatelny pro vsechny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.