Mno nevím, jestli Drahomíře šlo o to, že neměla co jíst... Já nejspíš nemluvím o bojích za přežití. Spíš o bojích kvůli nadbytku. Ale jak říkám, asi si o tom ještě budu muset popřemýšlet. Je to nové hledisko, a poté, co jsem teď několik dní byla v podstatě o několika kouscích suchých rohlíků (a piškotech, kvůli kterým jsem zdá se pak vždycky půl dopoledne strávila na toaletě), nejsem příliš schopna řešit takovéto složité otázky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.