| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mám k Vám dotaz - prosím - kdysi jsem pracovala pár měsíců jako sanitářka. Injekce jsem samozřejmě nikomu nepíchala, ani mě to nikdo neučil. Věděla jsem, že jako nezdravotnický personál toto nesmím.
Můj přítel, se kterým momentálně obývám stejnou adresu, mne požádal, vzhledem k jeho zdravotnímu stavu, zda bych byla schopna a ochotna se od něj naučit aplikovat mu injekce (do hýždě), které by sám dostal na recept od lékaře. Přítel také kdysi pracoval v nemocnici a umí (sám sobě) píchat injekce.
Nemám snad ani strach z toho, že by ho to bolelo, on sám si často i zašívá rány bez anestezie, ale kdyby se mu něco po aplikaci injekce (proti bolesti)stalo, zda bych byla za to právně odpovědná? Zatím jsem to odmítla.
Příbuzní ani manželé nejsme... trvalé bydliště má jinde... Děkuji

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.