Já jsem si nechala Mirenu zavést asi půl roku po porodu, pak jsem krvácela cca dva měsíce, ne moc silně. Pak pohoda, tu a tam (zhruba po třech až čtyřech týdnech) slabé jednodenní krvácení,ale poměrně bolestivé. Před šesti týdny jsem přestala kojit, začala jsem krvácet co týden a posledních čtrnáct dní asi obden. K doktorovi jdu za tři týdny, říkal, že by to mohlo mít souvislosti s ukončením kojení (mlíko mi ještě trochu teče), ale je to pěkná otrava. Nemáte někdo podobnou zkušenost? A přešlo to?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.