Ještě k tomu spaní: Nik usíná mezi 22-23h a já jsem ráda, protože ráno spíme déle a tak mi to vyhovuje. Určitě od 3 let bude chodit do školky. Těším se na klidná dopoledne (vyžaduje 85% mé energie a pozornosti), ale to vstávaní mě mrzí. Pár lidí mi do teď tvrdí, že jsem špatná matka, protože mé dítko nechodí spát do 8h večer. Je toho samozřejmě víc, co dělám "naprosto špatně". Ale upřímně řečeno mám tyhle názory "v paži". Každé dítě je originál, potřebuje jiný přístup a jestli někdo tvrdí něco jiného, pak si jsem jistá, že je mimo. Tak výchově zdar!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.