Petro,
samozřejmě máš pravdu, né každá babička hlídat ze může. Moje tchýně synka neunesla (nemohla si ho ani pochovat!) UŽ když jsem ho přinesla z porodnice...a to se narodil dřív, vážil při porodu 2590..a pak o něco samozřejmě spadl. Podotýkám, že tchýni tehdy bylo pouhých 54 let. A když bylo synovi 9 měsíců, tak byla na operaci srdce a já kromě mimina tu měla ještě člověka, kterého propustili po 4 dnech po operaci...Další věci, které se jí během těch let nahromadily (rakovina, velice silná artroza - taková, že si ráno vezme prášky na bolest a čeká, až jí tak kolem 9,30 zaberou atd.), jsou důkazem toho, že já jí můžu dát syna "na hlídání" až tak poslední 3-4 roky.
Teď už eříkám synovi: Budě Tě hlídat babička, buď tam hodný, teď říkám: Jdi k babičce, pomoz jí s čím potřebuje, jdi ji rozveselit.
Jenže, tohle Monty nemá..Montina tchýně sice (co já tak vím) měla problém se zlomeninou nohy - krčku nebo čeho..ale to bylo ještě dávno před tím, než se Stáník narodil... Já věřím tomu, že se Stáníkovi věnuje hrozně moc, vím přesně, jak se věnovala svým předchozím vnukům a to k tomu ještě chodila do práce.
Milada
Předchozí