| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já mám s biblí jiný problém. Je to o tom, že jak mám číst (uctívat) nebo jak to jinak vyjádřit v knize, která vlastně nepochází od boha ani ježíše ani žádného dalšího proroka. Co dají do bible a co se vypustí řeklo pár lidí zhruba o 500let po smrti ježíše. Evangelia, co jsou tam použita nejsou ani všechna vytvořena v době, kdy ježíš žil, ale o mnoho let později. Naopak, ty, co byly a ty co se nalezly např. u mrtvého moře moc církev nerozšiřuje. Tak jak mám věřit tomu, že tohle je to pravé a že to není pouze to, co si, přeloženo do současné řeči politici rozhodli, že bude pro ně to nejlepší aby lidi věděli. Proč církev postupem času umlčovala lidi, co hlásali trošku něco jiného, proč by mi měl radit v problémech rodiny kněz-člověk, který to nezná (nezná sex, nezná problémy které přijdou ať už s dětma, životem...). Já myslím, že pokud někdo věří a že tu asi něco bylo i před ježíšem a desaterem, protože tu byly pohanské rituály atd... tak může s tím svým bohem mluvit sám za sebe a nepotřebuje knihu, kostel, odpustky, kněze....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.