Janino,
ty věty "Jaké zkušenosti máte vy? Napište nám svůj názor k tomuto článku. " tam byly vždycky a Monty, za tu dobu, co sem články píše...to už je více jak dva roky, to Stáník ještě nebyl na světe..tak si jich mohla všimnout a mohla si je předělat po dohodě s Jirkou k obrazu svému (pokud jí tam tedy ty věty vadí, nebo nechce žádné reakce číst).
Já, když jsem tu kdysi uveřejňovala své články, tak jsem toto tedy udělala jako první. Pravda, já nepsala fejetony, či co to Monty píše, já naopak chtěla, aby diskuse byla co největší.
Takže ty "moje" věty pak zněly takto:
1. Máte také dítě s ekzémem? Pamatujete si průběh Vašeho těhotenství a porodu? Napište své zkušenosti pro ostatní rodiče, prosím, ZDE.
2. Máte také dítě s ekzémem? Pamatujete si průběh ekzému v prvních 6 měsících Vašeho dítěte? Napište své zkušenosti pro ostatní rodiče, prosím, ZDE.
3. Máte také dítě s ekzémem? Pamatujete si průběh ekzému ve druhých 6 měsících Vašeho dítěte? Napište své zkušenosti pro ostatní rodiče, prosím, ZDE.
4. Máte také dítě s ekzémem? Pamatujete si průběh ekzému Vašeho dítěte? Napište své zkušenosti pro ostatní rodiče, prosím, ZDE.
...čili ..u každého článku byl jiný text:-) A s redakcí tedy nebyl žádný problém, napsala jsem jen: Prosím, šlo by to udělat takhle? Odpoveď jsem snad ani neviděla, ale vyšlo to přesně tak, jak jsem chtěla:-)
Milada
Předchozí