| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Markýz de Sade junior

Janino,

ty věty "Jaké zkušenosti máte vy? Napište nám svůj názor k tomuto článku. " tam byly vždycky a Monty, za tu dobu, co sem články píše...to už je více jak dva roky, to Stáník ještě nebyl na světe..tak si jich mohla všimnout a mohla si je předělat po dohodě s Jirkou k obrazu svému (pokud jí tam tedy ty věty vadí, nebo nechce žádné reakce číst).

Já, když jsem tu kdysi uveřejňovala své články, tak jsem toto tedy udělala jako první. Pravda, já nepsala fejetony, či co to Monty píše, já naopak chtěla, aby diskuse byla co největší.
Takže ty "moje" věty pak zněly takto:
1. Máte také dítě s ekzémem? Pamatujete si průběh Vašeho těhotenství a porodu? Napište své zkušenosti pro ostatní rodiče, prosím, ZDE.
2. Máte také dítě s ekzémem? Pamatujete si průběh ekzému v prvních 6 měsících Vašeho dítěte? Napište své zkušenosti pro ostatní rodiče, prosím, ZDE.
3. Máte také dítě s ekzémem? Pamatujete si průběh ekzému ve druhých 6 měsících Vašeho dítěte? Napište své zkušenosti pro ostatní rodiče, prosím, ZDE.
4. Máte také dítě s ekzémem? Pamatujete si průběh ekzému Vašeho dítěte? Napište své zkušenosti pro ostatní rodiče, prosím, ZDE.

...čili ..u každého článku byl jiný text:-) A s redakcí tedy nebyl žádný problém, napsala jsem jen: Prosím, šlo by to udělat takhle? Odpoveď jsem snad ani neviděla, ale vyšlo to přesně tak, jak jsem chtěla:-)

Milada

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.