já jsem napsala jen jména firem pro které jsem pracovala. nezmínila jsem to, že jsem pro ně pracovala jako OSVČ. konzultovala jsem to s jedním pánem z personální agentury, protože původně jsem tam měla jen že jsem byla OSVČ a on mi vysvětlil že klidně můžu napsat jména těch firem, že to líp osvětlí co a pro koho jsem dělala... problém je, že ta firma, kde jsem měla nejdelší praxi už neexistuje :-( a hlavně pracovala jsem v marketingu, pak jsem začla studovat a díky diplomce bych ráda pracovala v controllingu nebo financích, jenže tam mám praxi minimální takže je to začarovaný kruh :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.