Dneska jsem četla,že ve sporu vzniká pravda.S tím souhlasím a je určitě dobře, že je v diskusích spousta protichůdných názorů.Dokonce i chápu emotivnost mnohých příspěvků.Píšou je většinou ženy, ajak známo,my rozhodně emotivní jsme.Jen mě mrzí, že jsou příspěvky často i kousavé, hořké, snad i nenávistné a sprosté. Na druhou stranu je v každém z nás něco špatného a internet je místo, kde si můžem vybít svoje frustrace na druhých bez obav z odplaty.
Monty oprav mě,jestli se mýlím. Ale domnívám se že své příspěvky píšeš s nadsázkou,vlastní tvé profesi. Nemyslím, že to píšeš proto, že by jsi byla zoufalá a potřebovala jsi poradit. Spíš prostě ve své rodině čerpáš inspiraci, spojíš ji se svým talentem a obšťastníš nás konečným výtvorem.Některé ovšem vyděsíš či naštveš.
Já to alespoň takto chápu.Při čtení se bavím a rozhodně mě to nenutí k nadměrným emocím. Některé reakce mi připomínájí časy našich babiček, kdy byli lidé schopní proklet dítě, protože bylo nemanželské. Bylo pro ně zrůdou a vůbec si nelámali hlavu tím,jaké má vlastnosti apod.
Předchozí