Já jsem vzala dceru na běžky poprvé v 6 letech a zvolila jsem postup, který se osvědčil jako naprosto ideální. Nejdřív jsme se nechaly vyvézt lanovkou na Černou horu v Jánských Lázních a odtamtud jsme jely na běžkách pomalým dlouhým sjezdem 12km zpět do Jánských. Takže poprvé to měla dcera bez stoupání, musela se jen poprat s prudšímu sjezdy, které jí dělaly na běžkách problémy (i když na sjezdovkách jezdí super), ale celkově jí to nadchlo. Doporučuji všem postup, kdy největší stoupání se zdolá lanovkou. Pro malé děti určitě, protože pak nekňourají a nejsou otrávené a člověk si nezkazí den nekonečnými diskusemi o bolavých nožičkách.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.